Proces

01

02

03

BOOK ET MØDE

OPMÅLING OG DESIGN

PITCH AF KONCEPT

Vi besøger dig til et uforpligtende møde, hvor vi taler om dine drømme, behov og Visioner for dit næste køkken, garderobe eller badeværelse. Sammen drøfter vi materialevalg, brugbarhed og design.

KORP kommer hjem til dig og foretager en grundig opmåling af dit køkken, garderobe eller badeværelse. Herefter overleveres opmålingerne til vores professionelle team, som vil rendere et detaljeret forslag på hvordan dit hjem vil komme til at se ud. På den måde omsætter vi din drøm til et visuelt forslag.

Vi kommer hjem til dig og fremlægger vores designløsning for dig, så du kan føle dig tryg i vores løsning, inden vi går i gang. Med os har vi materialeprøver, så vi kan blive enige om det endelige udtryk.

04

05

06

OVERSLAG

PRODUKTION

MONTAGE 

Når vi er blevet enige om løsningen, fremsender vi et prisoverslag til din godkendelse. 

Så snart du har godkendt vores prisoverslag, hæfter du for projektet og vores snedkerværksted går i gang med produktionen.

Vi kommer ud og installerer dit køkken, garderobe eller badeværelse og sørger for, at alt fungerer. Når monteringen er komplet, så kommer din kontaktperson fra KORP ud og gennemgår den færdige løsning med dig, så du er oplyst om alle funktioner i dit nye hjem