Koncept

KORP har hjertet med i alle projekter. Køkkenet er hjemmets bankende hjerte. Et KORP køkken bærer de fine danske møbelsnedker traditioner ind i fremtiden med sine solide materialer, smuk forarbejdning og gennemtænkte detaljer. Vi vil hellere bruge klassiske fingersamlinger end industrilim og spånskruer. Vi vil nemlig gerne være mere end en designvirksomhed og snedkerværksted. Vi vil gerne lave noget, der kan bestå for bestandigt.

Størstedelen af de køkkener, der bliver installeret i dag, har en indbygget udløbsdato. De bygger på billige spånplader, der er limet sammen, og kan hverken flyttes eller ændres, når de først er sat op. Derfor er der et enormt materialespild, som dine behov og tidens trends ændrer sig og det bliver nødvendigt at udskifte hele inventaret.

KORP er et opgør med forbrugskulturen i permanent inventar til hjemmet. Derfor leverer vi de bedste bæredygtige løsninger med dansk design, som giver dig 100 års møbelhåndværk parret med fremtidens fleksibilitet. Vi er ligeledes stolte over, at kunne fortælle, at vi udelukkende har træleverandører, som gør en indsats for miljøet og dermed er CoC certificerede i FSC® og PEFC™

KORP FSC certificerede
KORP PEFC certificerede